Micii junimiști coordonați de Otilia Tunaru, româncă stabilită în Montréal, au fost la colindat în limba română.

„Se deschid cerurile, se revarsă colindele din străbuni, prin care îngerii au dat de veste că ‘’s-a născut Isus/ Împărat din cer adus.” – au vestit copiii de la Școala Junimea din Montreal, alături de colaboratorii adunați sub deviza ‘’Împreună, de dragul copiilor!’’.

Cu toții urează, în prag de sărbători un Crăciun binecuvântat, pace în suflet și pe pământ!🕊”Împreună, putem spori bucuria. Dar mai ales, să încercam sa fim mai buni!”, a spus Otilia Tunaru. Despre școala condusă de ea mai multe găsiți pe site. www.JunimeaRomana.com

Alături de aceasta, în cadrul evenimentului, au fost implicați si cântăreața de muzică populară Paula Alecu, instrumentistul Calin Rotar și claviaturistul Cristian Cojocaru.

Mulțumim tuturor celor ce au ales să fim împreună la sfânta sărbătoare de Crăciun, pe 26 decembrie. La cererea generală, vom reedita și în anii viitori acest eveniment, deci notați în agendă: vă dăm întâlnire în fiecare an pe 26 dec la 15h.✨🌟 Vă iubim!💌Noël de la Jeunesse- Craciunul Junimistilor – Souper -Spectacle ❣️”, a spus într-o postare pe Facebook Otilia Tunaru.

Puteți asculta colinda interpretată de copiii din Montréal aici 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *