O cunoscută soprană de origine română va susține primul său concert în Montreal. Tânăra Laura Bretan le dă întâlnire fanilor din Canada la un concert foarte special pentru ea. Evenimentul va avea loc pe data de 25 februarie, ora 19:30, la auditoriul Colegiului Vanier din Montreal. Soprana le-a pregătit spectatorilor și o surpriză. Ea îl va avea ca invitat special pe cântărețul italian Nick Casciaro, câștigător al concursului X-Factor România 2021.

Laura Bretan s-a născut și trăiește în America, având origini române. Tânăra de 20 de ani a participat la numeroase concursuri și emisiuni printre care amintim „America s Got Talent”, ”Românii au talent” sau „Eurovision 2019”.

La „America s Got Talent” a participat când avea numai 13 ani, fiind selectată pentru preselecții din peste 100.000 de participanți. A reușit să-l impresioneze atunci pe Simon Cowell, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei: N-am auzit niciodată așa ceva în toți anii în care am făcut acest spectacol! De aceea am făcut acest spectacol, să găsim oameni ca tine!”.


A câștigat sezonul 6 „Românii au talent” și a participat la doar 16 ani,  în finala Selecției Naționale a concursului Eurovision, unde s-a clasat pe poziția a doua. Laura Bretan a urcat pe mari scene din SUA, Germania, România, Anglia, Italia, Emiratele Arabe Unite și așa mai departe.

(Visited 466 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *