Institutul Cultural Român din Londra va organiza pe 4 februarie, între orele 10:30 – 13:30, la sediul instituției o lansare de carte și o lectură publică ce vor aparține de scriitoarei Ioana Chicet-Macoveiciuc. La eveniment sunt invitați să participe copii și tineri români.

Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută publicului sub pseudonimul Prințesa Urbană, autoare a unui blog și a unor cărți de notorietate dedicate copiilor, le va citi copiilor o poveste despre curaj și reziliență, apoi va răspunde întrebărilor adresate de tinerii prezenți la eveniment.

Întâlnirea face parte din programul permanent „Acasă ȋn Belgrave Square” și este organizat în colaborare cu Asociația „Biblioteca Prichindeilor”, inițiativă comunitară și voluntară de educație non-formală în Diaspora care își propune să contribuie la îmbogățirea cunoșțințelor și informațiilor de natură culturală în cadrul familiilor vorbitoare de limba română.

„Biblioteca Prichindeilor” este prezentă în 20 de spații din 15 țări, având cărți în limba română, atât pentru copii cât și pentru adulți, care ajung la peste 1000 de familii din întreaga rețea.

Inițiativa acestui eveniment înlesnește împrumutul gratuit de cărți atent selecționate pentru copiii până în 18 ani și crearea unor oportunități regulate de conexiune, joacă și lectură, generând legături durabile între românii pasionați de lectura de pretutindeni.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *