O inițiativă lăudabilă de a-și face cunsocuti pe românii din străinătate care fac lucruri frumoase pentru România, din drag pentru țara lor. Ai ocazia de a nominaliza români ce locuiesc in diaspora, dar care se implică și arată că România este o țară frumoasă. Redam inițiativa repatriot.ro.

Românii de pretutindeni, prin talentul, îndemânarea și inteligența lor, au câștigat respectul lumii în țările de adopție în care profesează și au obținut succese remarcabile în multe domenii.Oameni care-și fac treaba în mod remarcabil, care țin steagul sus prin muncă și priceperea lor.

Pe majoritatea lor, noi, cei din țară, nu-i știm și avem nevoie de bunul lor exemplu. Ne dă încredere că se poate.

De peste 100 de ani vedem cum românii migrează în toate colțurile lumii, căutând să-și împlinească destinul și să-și pună în valoare puterea de muncă și de inovație moștenită de la străbuni. Noi, cei rămași, i-am văzut învățând, muncind și reușind în noile lor patrii și îi privim cu admirație și respect pentru reușita și aprecierea câștigată”, declară Marius Bostan, inițiatorul mișcării RePatriot.

„Top 100 Români de Pretutindeni” este o inițiativă specială care urmărește promovarea românilor, cu rezultate profesionale remarcabile, care îi pot inspira pe alți români de acasă sau pe cei care trăiesc peste hotare.

Mii de români din Diaspora sfințesc locul în care trăiesc și muncesc, oameni apreciați în țările de adopție și ne dorim să identificăm și să premiem încă 100 dintre ei la Gala Top 100, în cadrul RePatriot Summit.

Români care au excelat cu adevărat în 10 domenii cheie și care își doresc să se implice în dezvoltarea economică, culturală și socială a României. Mai jos primele patru ediții. * Cunoști astfel de români? Nominalizările pentru ediția a șasea a Top 100 Români de Pretutindeni au început!

https://www.repatriot.ro/top100-romani-de-pretutindeni/

(Visited 84 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *