Pe data de 11 noiembrie, artista româncă, stabilită în Suedia, a înregistrat un single nou. Melodia interpretată la nai, în maniera artistei, elegantă și rafinată, se numește „The Good, The Bad and The Ugly now” și poate fi ascultată pe mai multe siteuri și aplicații. Cel mai probabil, singleul este primul  de pe un viitor album la care lucrează, în prezent, naista.

Melodia este un cover mai vechi, refăcut în studioul lui Andrei Moraru din Stockholm. Andrei este fiul lui Gelu Moraru, chitaristul de la Redivivus, trupa craioveană de top.

 

Stabilită din 1986 în Suedia, artista româncă este cunoscută în toată lumea ca prima interpretă profesionistă la nai. De când a debutat în forţă cu o melodie compusă de celebrul cuplu de cantautori de la ABBA, Benny şi Bjorn, totul a fost ascensiune, firește dublată de muncă pe măsură. Cântând deopotrivă “Ciocârlia” şi melodii originale, moderne, un amestec de pop, world music şi new age, PanDana – cum e cunoscută în cele mai multe locuri – a vândut peste un million de discuri.  Emisiunea „Povești cu cântec din diaspora” a cărei protagonistă este conține și un interviu cu soțul său, Klas Burling, un producător suedez care a colaborat cu superstaruri din toată lumea.

(Visited 139 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *