Sâmbătă, 18 martie, a avut loc, la Roma, un eveniment organizat de GRASP (Global Romanian Society of Young Profesionals), unul de networking pentru dezvoltare profesională și personală, contribuție și implicare civică.

Au participat peste 30 de profesioniști români din Lazio de toate vârstele, aceștia provenind din domenii de activitate diverse.

Miruna Căjvăneanu, jurnalistă româncă stabilită în Italia, despre care am scris pe siteul nostru, a luat parte la acest eveniment:

,,Am aflat despre proiectele Grasp, ne-am prezentat și am descoperit unii despre alții, am glumit și ne-am emoționat. Am ascultat povești de viață care ne-au inspirat personal și ne-au dat motivație concretă de a face ceva mai bun pentru ceilalți. Apoi, ne-am împărțit în grupuri de lucru și <am pus țara la cale>< focalizându-ne concret pe ce am putea face, în folosul nostru, in comunitatea de români din Italia și în folosul celor de acasă. Din idei, hrănite cu voință și disponibilitate, se nasc rădăcini, apoi se culeg fructele răbdării”, a povestit jurnalista Miruna Căjvăneanu pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

(Visited 47 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *